taastrup.klinik-kbh.dk: Klinik i Girostrøget

Klinik i Girostrøget

Girostrøget En attraktiv vej, som både huser hovedsæde for DSB og har et af Danske Banks største kontor på denne adresse. Girostrøget er desuden 5 min fra Høje Taastrup station, hvilket gør det til en eftertragtet vej. Det er også centralt placeret tæt på motorvejen, Taastrup station og handelsgaden i Taastrup, hvor der findes et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.