taastrup.klinik-kbh.dk: Klinik i Øtoftegårdsvej

Klinik i Øtoftegårdsvej

Øtoftegårdsvej Område tæt på Teknologisk institut. Instituttet ligger på den anden side af Roskildevej, som løber lige nord for Øtoftegårdsvej. Området har typisk gode, grønne fællesarealer til rådighed. Høje Taastrup er delvist domineret af industri, men har også store områder med boligblokke, parcelhuse, samt rækkehuse.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.